Лоукостер Wizz Air запускає п'ять нових рейсів з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лоукостер Wizz Air запускає п'ять нових рейсів з України

Фондовий ринок
1438
Лоукост-авіакомпанія Wizz Air відкриває п’ять нових маршрутів з України. Про це заявив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора Wizz Air Стівен Джонс, пише Сегодня.
Так, з березня 2019 року з київського аеропорту “Жуляни” будуть здійснюватися рейси в Бремен (Німеччина), Ригу (Латвія), Біллунн (Данія). В Бремен і Білун планується по два рейси на тиждень, в Ригу – по три.
Таким чином, загальна кількість напрямків WizzAir з Києва досягне 26, в тому числі в Німеччину – дев’яти, в Данію – двох.
З аеропорту “Львів” з грудня 2018 року запустять рейси у Франкфурта-Хан (Німеччина), а з березня 2019 року – в Копенгаген (Данія).
Також Лоукостер Wizz Air в 2019 році розмістить на базі в аеропорту “Київ” (Жуляни) четвертий літак. Про це повідомив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора Wizz Air Стівен Джонс.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції щодо кредитних карток.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас