Кредит до 300 тисяч гривень – це просто! Банк Кредит Дніпро оновив умови видачі кредитів готівкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредит до 300 тисяч гривень – це просто! Банк Кредит Дніпро оновив умови видачі кредитів готівкою

Кредит&Депозит
310
Банк Кредит Дніпро поліпшив умови роздрібного кеш-кредитування, збільшивши максимальну суму кредиту готівкою до 300 тисяч гривень. Клієнт може обрати оптимальний для себе термін кредитування – 12, 24, 36, 48 або 60 місяців, – зважаючи на власні фінансові можливості. Більший термін договору передбачає менший розмір щомісячного платежу. Кошти видаються без застави та поруки і можуть бути використані з будь-якою метою. Конкурентними перевагами продукту є прозорі та вигідні умови, індивідуальний підхід при кредитуванні на великі суми, спеціальні акційні пропозиції.
«Напередодні старту нового ділового та навчального сезону ми вирішили збільшити максимальну суму швидкої фінансової допомоги для наших клієнтів, яку вони можуть спрямувати на вирішення актуальних фінансових завдань, – говорить Марина Дутлова, директор із роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Цей крок – відповідь на ринкові тренди, він також враховує побажання клієнтів і їхнє високе зацікавлення нашими кредитними пропозиціями. Завдяки одним із найкращих на ринку умов кредитування банк із початку року подвоїв портфель роздрібних кеш-кредитів і планує надалі нарощувати обсяги роздрібного кредитування, надаючи клієнтам зручний інструмент реалізації фінансових планів».
Банкір підкреслила, що діючі й нові клієнти з будь-якого регіону країни можуть не тільки звернутися в найближче відділення банку, але і зробити заявку на кредит через Інтернет або Контакт-центр. Вагомою перевагою є можливість отримання попереднього рішення по телефону з подальшим отриманням коштів у найближчому відділенні або інформаційно-консультаційному центрі, які розташовано в усіх ключових регіонах України. Всі параметри кредиту прописано в паспорті продукту, який клієнт отримує до підписання кредитного договору. Клієнтам запропоновано широкий вибір каналів погашення і можливість дострокової оплати кредитної заборгованості без жодних штрафних санкцій.
Детальніше з інформацією про роздрібні кредитні пропозиції Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися на сайті у розділі «Приватним особам/Кредити».
За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас