У Києві очікують зростання кількості "внутрішніх туристів" на 25-30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві очікують зростання кількості "внутрішніх туристів" на 25-30%

Казна та Політика
325
У 2017 році Київ відвідали понад 2,5 млн “внутрішніх туристів”, тобто, громадян, які приїхали з інших регіонів країни, а в 2018 році ця цифра буде більше на 25-30%.
Про це заявив керівник управління туризму і промоцій КМДА Антон Тараненко.
За словами Тараненка, вартість проживання в Києві для туристів залишилася на торішньому рівні, за винятком проведення міжнародних спортивних заходів, як наприклад, фінал Ліги чемпіонів УЄФА.
У травні, до моменту проведення футбольного чемпіонату, вартість номерів у столичних готелях бюджетного сегмента сягала від 5-6 тис. гривень на добу.
Тараненко уточнив, що в 2017 році Київ відвідали понад 2,5 млн “внутрішніх туристів”, тобто, громадян, які приїхали з інших регіонів країни.
“У цьому році ця цифра буде більше на 25-30%. Таке зростання відбудеться за рахунок проведення в Києві заходів подієвого туризму, починаючи від світових, приміром, минулого фіналу Ліги чемпіонів, до локальних, зокрема, фестивалів і концертів відомих виконавців. Також на збільшення турпотоку позитивно впливає розширення туристичних пропозицій Києва на вік-енд. Все частіше ми можемо бачити гостей з інших міст на вихідні”, – зазначив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас