Таскомбанк: укріплюємо ринкові позиції розвиваючи регіональну мережу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк: укріплюємо ринкові позиції розвиваючи регіональну мережу

Особисті фінанси
8
Таскомбанк продовжує розвиток мережі відділень та покращує якість обслуговування клієнтів у межах процесу об’єднання з ВіЕс Банком.
Розвиток мережі проходить швидкими темпами, завдяки погодженій стратегії та налагодженим внутрішнім процесам проекту приєднання ВіЕс Банку. На сьогодні відкрито вже 5 нових відділень та, відповідно до Плану реорганізації, ТАСКОМБАНК відкриє ще 8 нових відділень у серпні та 19 у вересні. Таким чином, до кінця вересня поточного року регіональна мережа ТАСКОМБАНКУ зросте не менше ніж на 30% й перевищить 100 відділень.
«Відкриваючи нові відділення, ми пропонуємо нашим клієнтам також нову якість продуктів та обслуговування. ТАСКОМБАНК вже давно взяв курс на технологічність та не боїться інвестувати в нові технології, навчання персоналу та якість сервісу. Всі наші продукти розроблено з урахуванням викликів нинішнього часу й з думкою про нашого клієнта», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу.
Те, що в ТАСКОМБАНКУ всі продукти й послуги створено для клієнтів, уже зараз можуть відчути всі клієнти ВіЕс Банку, які перейшли на обслуговування в ТАСКОМБАНК. Банк пропонує збалансовану лінійку продуктів і послуг, що забезпечують фінансову свободу й комфорт. Кредитні картки з підвищеним кешбеком і кредитним лімітом до 100 тис. гривень нині є одними з кращих пропозицій на ринку. Наприклад, розраховуючись «Великою п’ятіркою» клієнти ТАСКОМБАНКУ економлять до 4% від суми покупок. Тим, хто в найближчим часом планує примножити накопичення, ТАСКОМБАНК дарує додаткові бонуси до ставки за депозитом «Стабільний» до кінця літа. Прибутковість цього депозиту в гривні може досягати 17,5%. Крім цього, в банку працює Програма лояльності для клієнтів. А з 1 серпня 2018 запущено оновлену Пенсійну програму, яка включає випуск безкоштовної пенсійної картки, підвищені ставки за депозитом і на залишки по рахунку, а ще повернення коштів за розрахунки карткою в аптеках — 7% від суми покупок.
ТАСКОМБАНК — універсальний банк, що надає повний спектр фінансових послуг для всіх категорій клієнтів. У банку більше 27 років досвіду роботи з корпоративними клієнтами, професійна команда по роботі з роздрібним, малим та середнім бізнесом, а також розвитку електронної комерції.
“У сегменті малого та середнього бізнесу ТАСКОМБАНК здійснив якісний стрибок у розвитку. Тепер підприємці практично не мають потреби відвідувати відділення, оформлення продуктів і послуг, клієнтська підтримка максимально переходять в онлайн-режим. Сервіси для клієнтів МСБ доступні в онлайн-банкінгу ТАС24 Бізнес цілодобово з будь-якої точки світу через смартфон чи ПК. У той же час у відділенні можна здавати виручку й отримувати загальні консультації щодо продуктів банку”, – підсумував Олександр Ніколенко, керівник онлайн-банкінгу для МСБ ТАС24 Бізнес.
Нагадаємо, що 11 липня 2018 року Національний банк України дав дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання ВіЕс Банку до ТАСКОМБАНКУ за спрощеною процедурою.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас