Богдан Троцько. Відгуки про реалії світу фінансів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Богдан Троцько. Відгуки про реалії світу фінансів

Особисті фінанси
455
Богдан Троцько. Відгуки про реалії світу фінансів
Щоб відчути щастя людині необхідно кілька складових: наявність близьких, фізичне і духовне здоров’я, відчуття безпеки і фінансової захищеності.
Керівник одеського відділення Центру Біржових Технологій Богдан Троцько, відгуки про якого характеризують його, як грамотного фінансового експерта, вважає, що «фінансова захищеність — один з найважливіших аспектів щасливого життя. І справа зовсім не в гонитві за збагаченням — фінансова нестабільність може негативно позначитися на всіх сферах вашого життя ».
Богдан Сергійович підкреслює: «Перш ніж говорити про накопичення, слід розглянути тему розумного розподілу наявних активів. Я знаю багатьох людей, які мають високий постійний дохід, але так і не зуміли зробити своє фінансове становище стабільним. Найбільш недооцінений актив — це ви самі. Найкраща інвестиція, яку Ви можете зробити — це гідна освіта для вас і ваших дітей. Цей внесок принесе найбільші дивіденди у вашому житті ».

Богдан Троцько: відгуки та рекомендації про фінансову безпеку.

Завжди залишатися на плаву, навіть в моменти життєвих негараздів, допоможе створення «фінансової подушки безпеки» — активу, який дозволить Вам підтримувати звичний рівень життя.
Ідеальним варіантом стане створення пасивного доходу — припливу коштів, який не залежить від вашої щоденної діяльності, але здатний забезпечити вам і вашій родині гідне життя і дати впевненість у завтрашньому дні.
Богдан Троцько. Відгуки про реалії світу фінансів
Перейшовши за посиланням ви зможете прочитати відгуки про Богдана Троцько.

Планування бюджету як основа фінансової стабільності

Бюджетне планування — це одна з найважливіших складових економічного добробуту для організацій будь-якого рангу. На рівні країни це вимагає залучення різних інститутів і обліку величезного числа аналітичних даних. У компаніях обсяг даних куди менший, але й тут потрібен скрупульозний підхід, адже будь-яка помилка може призвести до дефіциту бюджету і навіть до банкрутства. Планування бюджету окремо взятого індивідуума може здатися простим завданням, але лише на перший погляд.
Богдан Троцько. Відгуки про реалії світу фінансів
Три головних складові грамотного розподілу коштів — планування, облік і контроль. Проведіть аналіз ваших фінансових потоків за період від 3 до 6 місяців. Порівняйте цифри — подивіться, як співвідносяться ваші доходи (зарплата, доходи від інвестицій та ін.) і витрати (харчування, комунальні послуги, здоров’я, освіта, відпочинок і т.д.) та наскільки вам вдається дотримуватися плану. Якщо ви відхилилися від плану на 5-10%, необхідний детальний аналіз витрат, який дозволить виявити помилки початкового планування і корелювати бюджет. Беріть до уваги і форс-мажорні обставини (ремонт або покупка нової побутової техніки, а також будь-які інші незаплановані витрати, зумовлені необхідністю, що виникла) — саме завдяки їм у бюджеті раптово утворюються дірки. Щоб передбачити таку ситуацію, незалежно від того, який у вас дохід — відкладайте не менше 10%, а 90% — розподіляйте, згідно з планом. Дотримуючись цих простих правил ви зможете дозволити собі набагато більше, при тому ж рівні доходу.
Богдан Троцько. Відгуки про реалії світу фінансів
«Сприймайте планування як необхідний і важливий етап на шляху досягнення мети. Грамотне планування — це запорука успіху », — закликає Богдан Троцько.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас