Японці відкриють в Україні ще один завод автокомпонентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японці відкриють в Україні ще один завод автокомпонентів

Фондовий ринок
2123
Японська компанія Fujikura планує відкрити в Україні третій завод з випуску автокомпонентів. На ньому, зокрема, будуть робити багатожильні кабелі.
Зараз японська Fujikura Group, в особі своєї «дочки» Fujikura Automotive Europe, має два виробництва – у Львові та в Немирові (перше виробництво з’явилося в 2013 році). Скоро до них додасться третє підприємство. Щоправда, джерела поки що не говорять, в якому українському місті воно буде організовано.
Досі Fujikura багатожильні кабелі для ринку Східної Європи робила в Росії на Чебоксарському електроапаратному заводі (з 2015 року). Але через економічну ситуацію та зниження попиту на автомобілі японці змушені закрити це підприємство і перенести його в нашу країну.
Про закриття заводу Fujikura в Росії вже оголошено офіційно. Японці обіцяють всім робітникам, які залишилися без роботи, виплатити належні кошти, а також спеціальну вихідну допомогу.
Заводи компанії Fujikura працюють не тільки в Україні, але і в деяких інших країнах Східної Європи. Так, ця компанія робить автокомпоненти також у Чехії та Молдові.
За матеріалами:
Autoconsulting
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас