Acer створює окрему компанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Acer створює окрему компанію

Фондовий ринок
344
Acer має намір виділити підрозділ з випуску ігрових аксесуарів для ПК і смарт-пристроїв в окреме дочірнє підприємство.
Компанія буде просувати інновації та підприємництво всередині компанії і використовувати ринкові сегменти, що приносять більш високий прибуток.
Про це в ході прес-конференції на Тайванській фондовій біржі в Тайбеї повідомив представник Acer Уейн Чанг і розповів, що нова компанія отримала попередню назву Gadget Technology Inc.
Вона стане майданчиком для просування Acer на ринку преміальних ігрових мишей і клавіатур для ПК, навушників, рюкзаків, валіз і стільців, а також інтелектуальних пристроїв, таких як «розумні» чотки і монітори якості повітря.
На запитання з приводу того, чи має намір Acer дозволити Gadget Technology виступати як внутрішній стартап-інкубатор і чи планує вона провести для «дочки» первинну публічну пропозицію, Чанг відповів, що не виключений жоден з варіантів.
Чанг повідомив, що весь цей бізнес, який був раніше згрупований під керівництвом підрозділу інформаційних технологій Acer, оцінюється приблизно в NT$45 млн. ($1,5 млн), додавши, що нова компанія приступить до роботи 14 вересня. Їй будуть передані на баланс активи на суму NT$75,66 млн. та грошові зобов’язання в розмірі NT$30,66 млн.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас