НБУ пом'якшив вимоги до кредитних посередників банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ пом'якшив вимоги до кредитних посередників банків

Кредит&Депозит
353
Національний банк пом’якшив вимоги до кредитних посередників банків.
Про це йдеться в повідомленні НБУ.
Національний банк за результатами опрацювання пропозицій банківської спільноти пом’якшив вимоги до кредитних посередників банків.
А саме: надав банкам можливість делегувати контроль за дотриманням працівниками кредитних посередників встановлених вимог не тільки кредитних посередників, які є юридичними особами, але також кредитних посередників, які є фізичними особами – підприємцями і мають в штаті найманих працівників; уточнив у положенні про встановлення вимог до кредитних посередників банків та їхньої діяльності в сфері споживчого кредитування обсяг інформації про кредитного посередника, яка підлягає розміщенню банком у вільному доступі на власній веб-сторінці у випадках, коли укладені між банком і кредитними посередниками посередницькі договори мають однаковий обсяг переданих банком завдань / повноважень.
Відповідні зміни затверджені постановою правління Національного банку україни від 08.08.2018 року №91, яка набуває чинності 11 серпня 2018.
Зазначимо, раніше Національний банк затвердив нове положення про порядок надання банком до Національного банку аудиторського звіту за результатами щорічної перевірки фінансової звітності.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас