Данська JYSK планує щорічно відкривати в Україні близько 12 нових магазинів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данська JYSK планує щорічно відкривати в Україні близько 12 нових магазинів

Фондовий ринок
620
ТОВЮСК Україна” (Київ), що розвиває в Україні мережу магазинів меблів і товарів для дому JYSK групи компаній JYSK Group (Данія), планує щорічно відкривати в Україні близько 12 магазинів.
“Ми в цьому фінроці (1 вересня-2017/31 серпня-2018) відкрили п’ять магазинів і працюємо над відкриттям в серпні ще двох магазинів JYSK в Харкові. У середньому, ми плануємо відкривати по 12 магазинів щорічно. Нам потрібно, умовно, 10 років для того, щоб закрити потреби ринку України. Починаючи з вересня, всі магазини JYSK будуть відкриватися в новому форматі 3.0. Всі чинні магазини протягом шести років також будуть перебудовані”, – розповів виконавчий директор JYSK в Україні Євген Іваниця.
Як він уточнив, в 2012 році материнська компанія JYSK викупила всі франчайзингові магазини мережі в Україні і пішла шляхом самостійного розвитку.
Як зазначив Є. Іваниця, компанія не вивчала, як вплине на її розвиток вихід в Україну шведського рітейлера Ikea, проте досвід роботи JYSK в інших країнах свідчить про те, що вихід європейського конкурента на ринок не мав негативного впливу на динаміку продажів.
За його словами, мережа JYSK в цьому фінроці продемонструвала зростання оборотів за порівняльними магазинами більш ніж на 30%, виконавши план щодо запланованих оборотів в 1 млрд грн.

Довідка Finance.ua:

  • Мережа JYSK почала розвиватися в Україні у 2004 році.
  • Станом на 9 серпня 2018 року мережа представлена 40 магазинами у 20 містах, а також інтернет-магазином.
  • На міжнародному ринку мережа JYSK налічує понад 2,6 тис. магазинів в 50 країнах світу, переважно в Європі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас