Ferrexpo збільшила залучений в 2017 р. кредит до $400 млн і продовжила термін його погашення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ferrexpo збільшила залучений в 2017 р. кредит до $400 млн і продовжила термін його погашення

Кредит&Депозит
130
Британська Ferrexpo plc, що контролює в Україні, зокрема, Полтавський і Єристівський гірничо-збагачувальні комбінати (ПГЗК, ЄГОК), збільшила розмір передекспортного фінансування 2017 року з $195 млн до $400 млн, а також продовжила термін погашення з трьох до чотирьох років.
Як повідомляється в прес-релізі компанії в четвер, це відновлювальна гарантована кредитна лінія, пільговий період до початку щоквартальних виплат за якою становить рік.
При цьому уточнюється, що організатором фінансування виступили BNP Paribas і Deutsche Bank, а в синдикат входить ще сім міжнародних кредитних організацій. Вартість кредиту залишається 4,5% до ставки Libor у доларах США.
“Продовження цієї кредитної лінії вирівнює і збільшує терміни погашення боргових зобов’язань групи, а також відповідає стратегії Ferrexpo, мета якої – мати в розпорядженні відновлюваний, недорогий, довгостроковий кредит, який погашається частинами щоквартально”, – пояснює фінансовий директор Ferrexpo Кріс Мо (Chris Mawe), слова якого наводяться в прес-релізі.
У листопаді 2017 року Ferrexpo plc підписала угоду про нову забезпечену відновлювану кредитну лінію на три роки в розмірі $195 млн. За даними групи, кредитна лінія призначена для загальних корпоративних цілей.

Довідка Finance.ua:

  • Ferrexpo – залізорудна компанія з активами в Україні.
  • Основною діяльністю є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатишів, використовуваних у виробництві сталі.
  • Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатишів серед країн к. СРСР. Поточні виробничі активи – Полтавський і Єристівський ГЗК.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас