Xiaomi анонсувала смарт-браслет з NFC і кольоровим дисплеєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi анонсувала смарт-браслет з NFC і кольоровим дисплеєм

Технології&Авто
9666
Смарт-браслет Xiaomi Mi Band 3 став хітом продажів, ледь з’явившись на ринку. Однак незважаючи на всі переваги новинки, багатьом користувачам не вистачало NFC-чіпа в корпусі пристрою. Днями компанія Xiaomi анонсувала новий гаджет під назвою Black Plus NFC. Крім затребуваної функції, послідовник популярної лінійки натільної електроніки може похвалитися значними характеристиками екрану.
AMOLED-дисплей гаджета діагоналлю 0,95-дюймів з роздільною здатністю 240 × 120 відображає 24-бітний колір з охопленням RGB-діапазону до 100%.
Ємність вбудованого акумулятора — 120 мАг, але ця цифра компенсується оптимізацією енергозбереження та низьким робочим струмом. Виробник обіцяє до 18 днів автономної роботи розумного браслета на одній зарядці.
Пристрій підтримує виведення повідомлень, а завдяки NFC-чіпу браслет може використовуватися як платіжний засіб і ключ-карта для розумних дверей і замків. На даний момент розширені функції діють тільки на території Китаю — але не виключено, що з виходом на глобальний ринок оновлення прошивки принесе додаткові функції і в інші країни.
Основні функції Black Plus NFC включають в себе датчик частоти серцевих скорочень з високоточним алгоритмом фільтрації перешкод руху. Завдяки водозахисту з можливістю занурення на глибину до 50 метрів, його можна використовувати в басейні або у відкритому водоймищі.
На відміну від серії Mi Band, браслет буде випускатися компанією Shenzhen Ruyi Discovery Technology за схемою краудфандінга — ймовірно, цим і пояснюється нова назва лінійки.
Вартість пристрою за передзамовленням — 34 долари, початок поставок на китайський ринок заплановано на 20 вересня цього року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас