Гройсман розповів, коли в Україну ввезуть перші локомотиви "General Electric" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман розповів, коли в Україну ввезуть перші локомотиви "General Electric"

Казна та Політика
780
Восени Україна розраховує ввести в експлуатацію перші локомотиви TE33A, які будуть вироблені та обладнані для ПАТ “Укрзалізниця” за коопераційним договором з американською компанією “General Electric (GE).
Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
“Восени починаємо отримувати новий рухомий склад – за планами спільного виробництва General Electric. Ми багато втратили (рухомого складу) на окупованій території. Але компанія задіяна, справи йдуть”, – цитує прес-служба Кабміну В. Гройсмана у середу вранці.
Прем’єр також звернув увагу, що одночасно з оновленням фондів відбувається і оновлення управління державною компанією, викорінення тіньових операцій і ручного управління, яке спостерігалося у минулі періоди.
“Компанія-мільярдер, “Укрзалізниця” була оповита різноманітними схемами і вузлами. Починаємо відмотувати, вираховувати ворогів і виводити ситуацію зі стану занепаду”, – підкреслив В. Гройсман.
Як повідомлялося, рамкова угода між “Укрзалізницею” і GE передбачає 15-річне партнерство в частині оновлення і модернізації тягового рухомого складу, перший етап якого – постачання “Укрзалізниці” в лізинг 30 нових дизельних локомотивів GE TE33AC з рівнем локалізації 10%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас