СГ "ТАС" виплатила півмільйона гривень за двома договорами КАСКО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила півмільйона гривень за двома договорами КАСКО

Особисті фінанси
88
За статистикою, щоденний обсяг страхових виплат, які здійснює СГ «ТАС» за укладеними договорами страхування, становить 1,5 млн грн. При цьому левова частка відшкодувань компанії, яка є визнаним лідером ринку автострахування України, припадає на договори КАСКО.
Так, днями СГ «ТАС» було врегульовано дві страхові справи за договорами «ЄвроКАСКО 5 зірок» на загальну суму 491 671 грн.
Аварія із застрахованим за програмою «4 зірки» автомобілем Mercedes GLK 220 сталася у Львові. Здійснюючи обгін, водій застрахованого авто не врахував складну дорожню обстановку, в результаті чого допустив зіткнення з транспортним засобом, що рухався зустрічною смугою. Внаслідок ДТП було пошкоджено передню частину Mercedes, зокрема розбито бампер, решітку радіатора, фари. Загальний обсяг збитків, за висновком експертів, склав 291 671 грн.
Водночас збитки іншого клієнта СГ «ТАС», власника автомобіля Toyota Camry, застрахованого за програмою «2 зірки» договору «ЄвроКАСКО», склали 200 000 грн. Аварія, в якій було пошкоджено авто, сталася на Київщині. На слизькій дорозі водій Toyota не впорався з керуванням, в результаті машину занесло, й вона врізалася в електроопору. Як і в попередньому випадку, внаслідок ДТП було пошкоджено передню частину автомобіля: капот, бампер, решітку радіатора, фари.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини вказаних подій, визнала їх страховими та в стислий термін перерахувала страхувальникам належні за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» страхові відшкодування.
Нагадаємо, договір ЄвроКАСКО 5 зірок є унікальною розробкою фахівців Страхової групи «ТАС», що включає в себе п’ять програм страхування – під різні потреби та фінансові можливості автовласників. Зокрема, в рамках програми «1 зірка» СГ «ТАС» забезпечує страховий захист на випадок знищення або викрадення автівки. В свою чергу, за програмою «2 зірки» авто страхується також на випадок значних пошкоджень, а за програмою «3 зірки» – й середніх, й дрібних пошкоджень. Автовласник, який обирає програму «4 зірки», має право в разі страхового випадку, до того ж, самостійно визначити СТО, де здійснюватиметься ремонт автомобіля, а також отримати відшкодування без надання довідок компетентних органів. Водночас максимальний страховий захист забезпечує програма «5 зірок», якою передбачено розширене страхове покриття, прискорену виплату страхового відшкодування та багато інших приємних та корисних опцій.
Таким чином, в рамках одного договору КАСКО кожен автовласник може обрати найприйнятніший для себе варіант страхового захисту, що відповідає його реальним потребам та можливостям. Залишається додати, що мінімальний тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить лише 0,99%.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас