У Таїланді банкам дозволили займатися криптовалютною діяльністю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Таїланді банкам дозволили займатися криптовалютною діяльністю

Фінтех і Картки
116
Центральний банк Таїланду оголосив правила, згідно з яким фінансові установи, зокрема комерційні банки та їхні дочірні компанії, можуть займатися криптовалютною діяльністю. До них відносяться цінні папери, управління активами і страхові компанії.
Центральний банк Таїланду (BOT) опублікував циркуляр від 1 серпня для всіх фінансових установ країни, повідомивши про свою нову політику щодо криптовалюти.
Посилаючись на те, що в даний час в країні вже існує нормативна база для криптовалюти і первісних пропозицій монет (ICO), BOT скасував свій попередній циркуляр, випущений в лютому. Водночас центральний банк звернувся до фінансових установ з проханням утриматися від участі в деяких видах діяльності, пов’язаної з криптовалютою.
У своєму новому циркулярі Банк Таїланду викладає умови, за яких фінансові установи та їхні дочірні компанії тепер можуть займатися діяльністю, пов’язаною з криптовалютами і цифровими токенами. Ці правила можна розділити на дві широкі категорії: ті, які застосовуються до фінансових установ, і ті, які застосовуються до їхніх дочірніх компаній.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас