Німецька Фондова біржа розробляє платформу для ICO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька Фондова біржа розробляє платформу для ICO

Фінтех і Картки
159
Друга за величиною біржа в Німеччині розробляє платформу, яка дозволить блокчейн і криптовалютним проектам проводити первинне розміщення монет.
Boerse Stuttgart розраховує запустити платформу як частину більш великої «наскрізної інфраструктури для цифрових активів», яку вона зараз розробляє, і заявляє, що «платформа ICO дозволить емітентам проводити продаж токенів зі стандартизованими і прозорими процесами».
Представники біржі серед інших послуг також запропонують «багатосторонній торговельний майданчик для криптовалюти, а також рішення для безпечного зберігання активів», — йдеться в офіційній заяві.
Варто відзначити, що анонс біржі відбувається через кілька місяців після того, як вона оприлюднила плани щодо створення програми для торгівлі криптовалютами. Очікується, що додаток Dubbed Bison буде випущено у вересні цього року.
Компанія також має свої погляди на обіг криптовалюти на вторинних ринках і відповідним чином розробляє для цих цілей свої нові послуги.
Він додав, що компанія планує тісно співпрацювати з фінансовими регуляторами. За словами Хоптнера, новий набір послуг біржі відображає зусилля компанії щодо сприяння «цифровій трансформації фінансових ринків і фінансових продуктів».
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас