День фінансів, 3 серпня: подвійний тариф на газ і нові зарплати для лікарів і суддів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 3 серпня: подвійний тариф на газ і нові зарплати для лікарів і суддів

1118
У п’ятницю, 3 серпня, активно обговорювалися зарплати і тарифи:
Зарплата вдвічі більша. Зарплата лікарів зросла до 16 тис. гривень. В Україні після запуску кампанії з вибору лікаря на первинці медики змогли істотно збільшити свій дохід завдяки принципу “гроші ходять за пацієнтом”. Про це розповів Володимир Гройсман.
Подвійний тариф на газ. В Україні можуть запровадити другий тариф на газ. Вже з наступного року. Це означає, що платити доведеться окремо за використаний обсяг і окремо за можливість отримувати газ. Розмір абонплати буде фіксованим і в різних регіонах становитиме від 11 до 80 грн на місяць.
Сто тисяч гривень за місяць. Саме стільки буде заробляти за місяць суддя ВАКС. Так, Член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Станіслав Щотка розповів, що судді Вищого антикорупційного суду будуть отримувати заробітну плату в розмірі від 50 до 100 тисяч гривень щомісяця. На заробітну плату суддів будуть також впливати суддівська вислуга і наявність наукового ступеня.
Житло для держслужбовців. У Мінрегіоні пропонують надавати держслужбовцям житло в оренду. Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе вважає, що українським державним службовцям та молодим фахівцям житло в разі необхідності слід надавати в оренду. Але якщо людина пропрацювала на держслужбі не багато, то після звільнення повинна виїхати з такої квартири.
10% єврономерів. Частка машин на єврономерах в Україні досягла 10% від загальної кількості легкових авто в країні. 2017 року кількість автомобілів на єврономерах в Україні досягла частки 10% від загального розміру легкового автомобільного парку країни. У Мінінфраструктури заявляють, що 2017 року в Україні було зареєстровано 6,9 млн легкових автомобілів. Але зараз точну цифру, скільки ж перебуває в країні автомобілів на єврономерах, визначити складно.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас