Coinbase випустила плагін, що дозволяє онлайн-магазинам приймати криптовалюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Coinbase випустила плагін, що дозволяє онлайн-магазинам приймати криптовалюту

Фінтех і Картки
2079
Одна з найбільших у світі криптовалютних бірж Coinbase випустила плагін для роботи з WooCommerce – платформу, що дозволяє інтернет-магазинам приймати криптовалюту до оплати за покупки.
Про це йдеться в блозі компанії.
Тепер користувачі зможуть платити за товари біткойном, Litecoin, Ethereum і Bitcoin Cash. Надалі біржа Coinbase запровадить підтримку і інших цифрових монет.
У заяві йдеться, що платформу WooCommerce вже використовують понад чверть усіх існуючих у світі інтернет-магазинів, тому фінансова організація не відкидає нового криптовалютного буму.
Кілька днів тому Coinbase почала приймати фунти стерлінгів для спрощення купівлі криптовалют. Представники біржі вважають, що це дозволить користувачам заощадити на комісії на транзакції, що дещо збільшить обсяги торгів.
До середини 2018 року дослідники знайшли більше тисячі криптовалютних проектів, які провели ICO і закрилися через кілька місяців. Загалом вони залучили понад $1 млрд інвестицій. Серед них є ті, які вже більше року не ведуть активності в сфері розробки, і шахрайські проекти, розслідуванням діяльності яких займається Комісія з цінних паперів і бірж США.
«Очевидно, що ринок ICO переповнений ажіотажем і шахрайством. За моїми спостереженнями, 80% проектів були шахрайськими, а 10% не вистачало змісту, через що вони закрилися відразу після отримання фінансування. Ймовірно, що більшість з решти 10% проектів також зазнає невдачі», – вважає фінансовий аналітик Bloomberg Аарон Браун.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас