У липні за договорами КАСКО та полісами "автоцивілки" СГ "ТАС" виплатила понад 27 млн. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У липні за договорами КАСКО та полісами "автоцивілки" СГ "ТАС" виплатила понад 27 млн. грн

Особисті фінанси
8
Протягом другого літнього місяця Страховою групою «ТАС» лише за договорами КАСКО та полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників було відшкодовано 27 027 487 грн. Зокрема сума виплат компанії за полісами обов’язкової «автоцивілки» за липень склала 15 676 611 грн. Відповідно, за договорами страхування наземного транспорту було відшкодовано 11 350 876 грн.
За статистикою СГ «ТАС», найбільші виплати місяця припали на договори КАСКО. Так, 750 000 грн було відшкодовано страховиком власникові пошкодженого в ДТП автомобіля VW Touareg. Страховий випадок стався на Хмельниччині. Застраховану машину на трасі несподівано «підрізав» інший автомобіль. Незважаючи на всі зусилля водіїв, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті аварії застрахований кросовер зазнав серйозних пошкоджень передньої частини. Страхова група «ТАС», виконуючи свої зобов’язання за укладеним договором «Правильне КАСКО», оперативно врегулювала страхову подію й перерахувала належне відшкодування на рахунок СТО, де здійснюватиметься ремонт автомобіля.
Водночас виплата компанії за пошкоджений внаслідок пожежі автомобіль Subaru Outback склала 578 419 грн. Надзвичайна подія мала місце на Київщині. Пожежа сталася в результаті самозаймання автомобіля, що виникло з невідомих наразі причин. Страхова група «ТАС» в рамках укладеного з власником автівки договору КАСКО «Зелений коридор» в повному обсязі відшкодувала заподіяні йому збитки.
Не набагато меншим був розмір страхового відшкодування, виплаченого компанією власникові викраденого в Рівному автомобіля Toyota Camry, застрахованого за договором «Правильне КАСКО». Авто було угнано за лічені хвилини, поки його власник робив покупки в супермаркеті. Пошуки машини бажаних результатів поки не дали. Водночас Страхова група «ТАС», вивчивши обставини пригоди, визнала подію страховою й оперативно виплатила клієнтові належне страхове відшкодування в розмірі 541 500 грн.
Нагадаємо, якісне й оперативне врегулювання страхових випадків є одним з ключових пріоритетів Страхової групи «ТАС». Максимально спрощені для зручності клієнта процеси та ефективно оптимізовані механізми врегулювання збитків дозволяють СГ «ТАС» в стислий термін здійснювати страхові виплати. Наразі показники СГ «ТАС» в галузі врегулювання страхових випадків є одними з найкращих на ринку, що підтверджено офіційною статистикою. Зокрема, середній термін врегулювання збитків за полісом ОСЦПВ складає 26 днів, а за договором КАСКО – 12 днів. При цьому страхові випадки за договорами страхування наземного транспорту, де розмір збитку становить менше 10 тис. грн, врегульовуються в середньому за три дні.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас