Мінфін США дав час інвесторам компаній Дерипаски для продажу акцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін США дав час інвесторам компаній Дерипаски для продажу акцій

Фондовий ринок
361
Мінфін США надав інвесторам російських компаній, щодо яких введено санкції, більше часу для продажу акцій і цінних паперів компаній Rusal, EN + і Gaz Group. При цьому компанії залишаються в списку санкцій.
Про це повідомляє Bloomberg, пише “ЕП”.
Зазначається, що таке рішення послабить вплив санкцій, накладених 6 квітня 2018 року, і спрямованих проти російського олігарха Олега Дерипаски, який пов’язаний з Кремлем.
Санкції мали негативний вплив на наявність алюмінію на ринках і призвели до значного зростання цін.
Мінфін США розширив вікно до 23 жовтня і тим самим дає Дерипасці більше часу для того, щоб зменшити його частку в бізнесі.
У квітні Дерипаска, щоб переконати уряд США послабити санкції, погодився обмежити свою частку в En + до менш ніж 50 відсотків і погодився на призначення незалежних директорів у раду компанії.
Але через три місяці після оголошення відповідних планів компанія досі не назвала кандидатів на посади незалежних директорів, або ж покупця акцій Дерипаски.
Мінфін США у вівторок також відкинув вимогу En + і її лобіста компанії Mercury LLC тимчасово зняти компанію Rusal з списку санкцій США і запропонував подальші переговори перед відповідним рішенням.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас