НБУ призначив нового директора Центрального сховища — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ призначив нового директора Центрального сховища

Казна та Політика
159
Національний банк призначив директором Центрального сховища Віталія Брика.
Про це йдеться в повідомленні НБУ.
За результатами відкритого конкурсу на вакантну посаду директора Центрального сховища Нацбанку з 1 серпня призначений Віталій Брик.
Конкурсна комісія в складі правління НБУ вибирала з 9 претендентів.
Конкурс був оголошений після призначення попереднього директора Центрального сховища Миколи Каленського до складу ради Національного банку в квітні.
Брик має значний досвід роботи у фінансовій та управлінській сфері.
Він почав працювати в банківській сфері в 1996 році в Здолбунівському відділенні Рівненської дирекції АПБ “Україна” на посаді начальника відділу фінансової безпеки.
В системі Національного банку – з 1999 року.
Працював на посаді провідного економіста відділу готівкового обігу і касових операцій Рівненського обласного управління Нацбанку і на посаді завідувача сектором. Надалі керував зазначеним відділом.
З 2005 року був призначений заступником начальника управління Нацбанку в Рівненській області, а з 2015 року – начальником зазначеного управління.
З 2016 року – представник Нацбанку в Рівненській області.
Брик закінчив в 1992 році Київський автомобільно-дорожній інститут за спеціальністю “Економіка і експлуатація автомобільного транспорту”, в 1998 – Інститут банкірів банку “Україна” за спеціальністю “Банківська справа”, в 2007 – Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи НБУ за спеціальністю “Банківська справа”.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас