HTC залучив засновника Litecoin в ролі радника для створення «криптофона» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HTC залучив засновника Litecoin в ролі радника для створення «криптофона»

Фондовий ринок
227
Чарлі Лі, творець Litecoin, був анонсований в якості радника з розробки блокчейн-смартфона HTC «Exodus», який буде підтримувати транзакції LTC.
30 липня творець Litecoin, Чарлі Лі, написав в твіттері, що майбутній блокчейн-смартфон Exodus від компанії HTC матиме вбудовану підтримку LTC.
У свою чергу HTC стверджує, що Exodus стане «першим в світі блокчейн-смартфоном, присвяченим децентралізованим додаткам і безпеці».
Раніше HTC вказала, що Exodus буде випущений в третьому кварталі 2018 року. Філ Чень, відповідальний співробітник за блокчейн криптовалюти в HTC, заявив, що «компанія вже отримала десятки тисяч попередніх замовлень по всьому світу».
Пан Чень також поділився своїм оптимізмом щодо перспектив віртуальної валюти і розподілив провідні технологічні галузі, заявивши: “Кожні 10 років ми бачимо зрушення в технологіях. Ми вважаємо, що криптовалюти і блокчейн будуть наступним кроком. У якийсь момент ми зробимо свій власний utility-токен.”
Звіт, опублікований Research and Markets на початку місяця, стверджував, що технологія розподіленого реєстру (DLT) додасть майже 1 мільярд доларів у глобальну телекомунікаційну галузь протягом наступних п’яти років.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас