Після капремонту Великої Окружної навантаження на центральні вулиці Києва зменшиться - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після капремонту Великої Окружної навантаження на центральні вулиці Києва зменшиться - Кличко

Казна та Політика
421
Після капітального ремонту Великої Окружної дороги зменшиться транспортне навантаження на центральні вулиці Києва, оскільки транзитні автомобілі не будуть їхати по центральних магістралях столиці, заявив мер Києва Віталій Кличко.
Як повідомляє прес-служба міського голови Києва, під час інспекції будівництва шляхопроводу і розв’язки на Окружній дорозі, на ділянці від вул.Маршала Рокоссовського до вул.Богатирська В.Кличко зазначив, що основний проїзд на цій ділянці буде близько 2 кілометрів. Планом передбачено будівництво 2-х нових шляхопроводів, підземного пішохідного переходу, облаштування насипу земляного полотна, перекладання усіх комунікацій та інженерних мереж. Також передбачено озеленення прилеглої території.
“Київ – велике транзитне місто. Тому, поряд з ремонтом магістралей в самому місті ми повинні дбати і про транспортну розв’язку навколо столиці. Таким чином ми покращимо трафік в місті і оптимізуємо рух транзитного автотранспорту, зокрема, великогабаритного. Щоб він не проїжджав по центральних магістралях столиці”, – підкреслив градоначальник.
За його словами, зараз виконано роботи з підготовки будівництва шляхопроводів через вул.Богатирська і через залізницю. Зроблено тунельну частину підземного пішохідного переходу. Розпочато облаштування насипу земляного полотна. Завершити всі роботи на об’єкті повинні восени наступного року.
Також В.Кличко перевірив, як йдуть роботи з капітальної реконструкції вулиці Сім’ї Кульженко. Після ремонту там з’явиться прямий виїзд на кільцеву дорогу, яка зараз будується. Це суттєво розвантажить площу Тараса Шевченка від автомобільного і особливо транзитного транспорту, зменшить кількість “пробок” на площі.
“Довжина ділянки, яку ми капітально оновлюємо, два з половиною кілометри. Проектом передбачено облаштування 4-х смуг руху. Повна заміна асфальтобетонного покриття. Воно буде тришарове. Прокладають тут і нову мережу дощової каналізації, облаштовують тротуари. Тут буде і оновлена ​​мережа зовнішнього освітлення. Нові лампи, які ми встановлюємо – економічні і більш ефективні. А це перш за все – безпека водіїв та пішоходів. Частину робіт вже виконано”, – заявив мер столиці.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас