Аеропорт "Полтава" прийняв перший рейс після реконструкції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт "Полтава" прийняв перший рейс після реконструкції

Фондовий ринок
544
Міжнародний аеропорт “Полтава” прийняв перший рейс після проведення реконструкції, повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook перший заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Андрій Песоцький.
“Ми прийняли перший рейс після реконструкції аеропорту. До нас прилетіли громадяни США, Канади, Китаю, Європи. І це не просто туристи, а блогери і всі зацікавлені темою авіації… Я пишаюся тим, що ми привели аеропорт в порядок, і тепер зможемо приймати рейси як з інших міст, так і зарубіжні”, – заявив він.
За даними регіонального новинного порталу “Новини Полтавщини”, перший рейс аеропорту – внутрішній, на літаку Як-40 прилетіли кілька десятків іноземних туристів із Запоріжжя.
Як повідомлялося, 31 січня 2017 року Полтавська обласна рада ухвалила програму розвитку і підтримки аеропорту “Полтава” на 2017-2020 роки вартістю 351 млн грн.

Довідка Finance.ua

  • 20 грудня 2017 року Кабмін надав аеропорту “Полтава” статус міжнародного.
  • Аеропорт “Полтава” побудований в 50-60-х роках XX століття. Аеропорт має на балансі пасажирський термінал загальною площею близько 5 тис. кв. м. і проектну пропускну потужність 400 пасажирів на годину. Довжина злітної смуги 2,55 км.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас