Mastercard Bilshe Black: ексклюзивні можливості для власників преміальних карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard Bilshe Black: ексклюзивні можливості для власників преміальних карток

Особисті фінанси
71
Mastercard розширює можливості своєї програми Mastercard.Більше! Для власників преміальних карток Platinum, World Elite та World Black Edition запущено програму лояльності Mastercard Bilshe Black, яка працює на новій унікальній саб-платформі Більше.
Відтепер доступні два види балів:
Преміальні – за розрахунки карткою Platinum, World Elite або World Black Edition;
Звичайні – за розрахунки карткою Standard, Gold або World.
Користувач може додати до свого акаунту на https://bilshe.mastercard.ua/ карти Mastercard різного рівня та накопичувати бали обох видів.
Після того як користувач на Mastercard.Більше додасть преміальну карту, інтерфейс сторінки оновиться – з’явиться додаткове поле, де зазначається кількість преміальних балів, а також перелік діючих пропозицій.
За кожну транзакцію преміальною картою її власнику будуть нараховуватися преміальні бали (1 транзакція – 1 бал). А оновлений каталог запропонує ексклюзивні пропозиції від преміальних партнерів, які можна отримати за накопичені бали.
Mastercard Bilshe Black – це перепустка у світ ексклюзивних можливостей. Рівень пропозицій відповідає статусу власників преміум карток. Так, запуск програми стартував з акцією «Опинитися у світі великого кіно – безцінно», що надає можливість виграти поїздку на двох на 75-й Венеціанський кінофестиваль.
Mastercard готує ще багато ексклюзиву. Приєднуйтесь до Mastercard Bilshe Black!
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас