Злиття Альфа-банку і Укрсоцбанку завершиться в 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Злиття Альфа-банку і Укрсоцбанку завершиться в 2019 році

Фондовий ринок
727
Юридичне злиття Альфа-банку Україна і Укрсоцбанку буде завершено в першому півріччі 2019 року.
Про це повідомив CEO “Альфа-Груп” в Україні, голова правління Укрсоцбанку Іван Світек в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”.
“Юридичне злиття заплановано на I-е півріччя наступного року. Але до злиття таких двох гігантів як Альфа і Укрсоц, а таких злиттів на українському ринку ще не було, потрібно проробити величезну підготовчу роботу. Зараз в рамках міграції ми намагаємося всіх активних клієнтів Укрсоцбанку перевести на майданчик Альфи. Наша мета, до якої ми планомірно рухаємося, – переведення 75% всіх активних клієнтів, в тому числі і в обсягах бізнесу, на баланс Альфа-банку до кінця 2018 року”, – сказав Світек.
За словами голови правління Альфа-банку Вікторії Михайльо, в рамках підготовки до міграції був розроблений м’який формат “2 в 1”, коли на майданчику Укрсоцбанку розміщуються відділення двох банків – і Укрсоцу, і Альфа-банку.
“У рамках такого формату ми можемо клієнту Укрсоцу, поки він користується звичним сервісом в звичному відділенні, тут же розповісти про всі переваги переходу на обслуговування в Альфа-банк. Основний аргумент, звичайно, технологічність Альфи. Хоча в об’єднану структуру ми прийняли і чимало крутих ідей і проектів Укрсоцу, в тому числі, наприклад, улюблену клієнтами картку Carbon. Таким чином, клієнти у відділеннях “2 в 1” в зручному форматі переводять пасиви з Укрсоцу в Альфу з премією, отримують більш преміальні картки і продукти”, – сказала вона.
Михайльо додала, що часто для клієнта в поточній роботі з банком нічого не змінюється – його обслуговують ті ж менеджери, що і раніше, але тепер працевлаштовані в Альфа-банку.

Довідка Finance.ua:

  • В кінці жовтня 2016 року холдингова компанія ABH Holdings SA, що володіє “Альфа-Банком”, і UniCredit Group оголосили про завершення операції з передачі 99,9% “Укрсоцбанку”, активу UCG в Україні, в обмін на міноритарну частку володіння в ABHH в розмірі 9,9%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас