Впровадження "ручного" контролю за швидкістю на дорогах поки не розглядається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Впровадження "ручного" контролю за швидкістю на дорогах поки не розглядається

Технології&Авто
1153
Впровадження “ручного” контролю за швидкістю на автодорогах поки не розглядається, повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на брифінгу в Києві в п’ятницю.
“Ручного” контролю за швидкістю не буде… Було дуже багато дискусій в громадському середовищі, тож це питання вирішили не педалювати”, – сказав він.
За словами міністра, в серпні буде проведено спільну нараду зацікавлених сторін і розроблено єдиний пакет рішень, який буде представлений Кабінету міністрів.
Як повідомлялося, раніше В.Омелян заявив, що з 21 липня починається тотальний контроль силами Нацполіції і транспортної інспекції всіх перевізників, а 26 липня на засіданні Кабміну буде схвалено відповідну постанову уряду, якою з 27 липня буде повернутий швидкісний контроль на дорогах.
Посилення контролю за швидкістю на автодорогах вирішили ввести через почастішання випадків ДТП зі смертельними наслідками.
Зокрема, близько 5:00 п’ятниці, 20 липня, неподалік від смт. Криве Озеро (Миколаївська обл.) на трасі Київ – Одеса рейсовий мікроавтобус (білоруської реєстрації) врізався в вантажний автомобіль, що стояв на узбіччі через поломку. В результаті ДТП загинули п’ятеро людей і отримали травми різного ступеня тяжкості 12 осіб, всі – громадяни Білорусі. З 12-ти постраждалих троє – в реанімації, дев’ятеро – в хірургічному відділенні.
Крім цього 20 липня близько 10:40 на 127км автодороги Київ-Чоп (поблизу Житомира) сталося зіткнення маршрутного автобуса і великогабаритної вантажівки, в результаті чого загинули 10 осіб, у тому числі громадянин Грузії, і ще стільки ж було госпіталізовано в медичні заклади з травмами різного ступеня тяжкості, в тому числі тяжкими.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас