Переможець акції від Mastercard та "Кредобанку" відвідав Одеський кінофестиваль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переможець акції від Mastercard та "Кредобанку" відвідав Одеський кінофестиваль

Особисті фінанси
28
Клієнт «Кредобанку» киянин Тарас Дворян отримав головний приз у спільній акції «Кредобанку» та програмі лояльності Mastercard «Опиніться у світі кіно з Програмою винагород Mastercard Kredobank» і провів незабутній уїк-енд на Одеському міжнародному кінофестивалі. Ще 10 призерів акції отримали квитки на двох до мережі кінотеатрів Multiplex.
Відповідно до умов акції, путівка на Одеський міжнародний кінофестиваль включала проїзд на двох до Одеси та назад, проживання на 2 ночі в готелі Wall Street зі сніданком, а також фестивальні абонементи, які включали відвідування ранкових, денних та по можливості вечірніх кінопоказів фестивалю, майстер-класів та творчих зустрічей з гостями фестивалю, а також фестивальних вечірок.
Акція «Опиніться у світі кіно з Програмою винагород Mastercard та Kredobank!» проводилась з 22 червня по 15 липня 2018 року. Для участі в ній було потрібно замовити в каталозі винагород програми лояльності Mastercard спеціальну пропозицію за 50 балів. Переможці були визначені шляхом випадкового комп’ютерного відбору за допомогою сервісу генератора випадкових чисел random.org.
«Вже не вперше «Кредобанк» та Mastercard дарують можливість поринути у світ кіно. Клієнти банку вже неодноразово відвідували міжнародний кінофестиваль у Каннах, а от Одеський кінофестиваль відвідують вперше. Каталог винагород програми лояльності Mastercard має чимало цікавих подарунків і матиме ще багато акцій – слідкуйте за анонсами, розраховуйтеся картою та заробляйте бали. Шанс на перемогу має кожен, бо в «Кредобанку» до програми лояльності Mastercard підключено всі платіжні карти для роздрібних клієнтів», – говорить директор департаменту карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Дмитро Лучко.
Програма лояльності MasterCard Rewards для карткових клієнтів «Кредобанку» була впроваджена з 2015 року. За час роботи клієнти банку неодноразово отримували головні призи у різноманітних акціях програми, серед яких – поїздка на двох до Австрії, поїздки на Каннський кінофестиваль, квитки на фестиваль Sziget Fest 2017, поїздка на двох до Праги, квитки на концерт групи «Garbage», поїздка до Грузії на двох, романтична вечеря на День святого Валентина та інші.
Згідно з умовами програми, за кожні 12 гривень торгової операції за картою нараховується 1 бал. Якщо учасник програми розрахувався карткою тричі і більше за один день на загальну суму більше 500 гривень, він додатково отримує 20 бонусних балів. Ще по 20 балів нараховується за кожну десяту торговельну транзакцію на суму понад 10 грн. та одноразово за розрахунок картою більш як на 5000 грн. протягом місяця. Окрім того, кожен учасник додатково отримує 50 балів на бонусний рахунок у свій день народження.
Участь у програмі MasterCard Rewards є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в Особистому кабінеті.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас