Де шукати максимальний кешбек — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де шукати максимальний кешбек

Фінтех і Картки
4568
Можливості банківських карток все більше виходять за рамки стандартних «сховищ для грошей» або тимчасового джерела необхідних коштів. Банки зацікавлені в довгострокових відносинах з клієнтом, тому придумують нові вигідні формати. В результаті разом з карткою ви отримуєте цілий арсенал додаткових можливостей.

Банківський хіт – кредитка з кешбек!

Новинка, яку банки активно просувають останнім часом, – це кешбек – повернення певного відсотка витрачених коштів. «В чистому вигляді кешбек (коли клієнт отримує назад гроші, якими може розпоряджатися на свій розсуд, а не бонуси на певні категорії товарів та послуг) є, в основному, в кредитних продуктах. Кредитка з кешбек – це однозначно тренд, який підтримують провідні банки країни, – розповів Олександр Поддерьогін, начальник відділу розробки та впровадження карткових продуктів роздрібного бізнесу Альфа-Банка Украина.
Те, що ця картка сподобалась клієнтам, можна судити за конкретними цифрами. За словами Олександра, у 2017 році кількість оформлених кредитних карток “Максимум» (базовий кешбек до 5%) зросла на 58%. А після того, як банк з 1 червня 2018 року запустив акцію, додавши кешбек на travel -категорії, клієнти стали користуватися картою ще активніше. За підсумками першого місяця акції, сума виплаченого кешбек за карткою «Максимум» зросла на третину.

В офісі або на пляжі – кредитка працює на тебе

На сьогоднішній день найвигідніші умови по кешбек пропонує кредитна картка «Максимум» від Альфа-Банку Україна. Вона повертає від 2 до 25% витрачених коштів залежно від категорії покупок.
Стандартний «асортимент» складається з: 2% на оплати в супермаркетах, 3% – на АЗС і 5% – в кафе і ресторанах. Максимальна сума кешбек в місяць складе 500 грн. Але до кінця літа діє також додатковий кешбек на travel-категорії, який дозволяє подвоїти щомісячну суму повернення і заощадити у відпустці.
«Відпускний» кешбек:
• покупки в Duty Free – 25%;
• залізничні квитки – 10%;
• автобусні рейси – 10%;
• оренда авто – 3%;
• авіаквитки – 3%;
• готелі – 3%;
• круїзні лінії – 3%.
Розраховуючись карткою в повсякденному житті і використовуючи її для організації відпустки, ви можете щомісяця повертати на свій рахунок до 1 000 грн.

Пільговий період теж по максимуму

Безсумнівно, кешбек є важливим критерієм при виборі кредитної картки. Але не варто забувати про базові умови, які дадуть змогу вам ефективно використовувати кредитні кошти і не переплачувати. Йдеться про пільговий період і кредитні канікули. Перший показник за кредиткою «Максимум» становить 55 днів. Якщо клієнт виплатить заборгованість за цей час, то уникне переплат за використання кредитного ліміту. Передбачено лише символічний тариф – 0,01%. Припустимо, клієнт витратив і повернув протягом 55 днів 200 000 грн (це максимальний кредитний ліміт за карткою «Максимум»). Все, що вимагатиме банк – сплатити 20 грн.
На випадок непередбачених складнощів у банку передбачили кредитні канікули – право пропустити обов’язковий мінімальний платіж на один період. Скористатися кредитними канікулами власник кредитної картки «Максимум» може двічі на рік.

Купівля в розстрочку без переплат

Кредитка від Альфа-Банку Україна також дає змогу оформити послугу «Миттєва розстрочка на картку» – це можливість перевести покупку вартістю понад 1 000 грн в безпроцентну розстрочку і оплатити її рівними частинами протягом терміну від 3 до 12 місяців.
Працює це так: клієнт оплачує пластиком товар на тисячу гривень і хоче оформити розстрочку на 3 місяці. На його фінансовий номер приходить СМС з пропозицією оформити покупку в розстрочку. Власник картки погоджується і відправляє підтвердження на номер Альфа-Банку Україна. Далі банк «резервує» цю суму, встановлює фіксовану процентну ставку в 0,01% річних і формує мінімальний платіж. При розбивці на три місяці він буде складати 333 грн. Клієнт щомісяця вносить цю суму і в кінцевому підсумку повертає банку навіть менше, ніж брав – 999 грн.
При оформленні послуги на 3 місяці разова комісія не стягується. Але якщо є бажання розтягнути виплати на довший термін, доведеться один раз сплатити додатковий відсоток. Так, при розстрочці на 6 місяців разова комісія становить 2% від суми покупки, на 9 місяців – 4%, а на 12 місяців – 6%.

Як оформити кредитку, не виходячи з дому

Альфа-Банк Україна активно розвиває сферу онлайн-банкінгу, тому майбутній клієнт може з легкістю відмовитися від походу в відділення.
Оформлення кредитної картки «Максимум» є на сайті банку і в мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine. Вкажіть загальні відомості про себе – прізвище, ім’я по батькові, ідентифікаційний код, номер мобільного телефону, і дочекайтеся, коли з вами зв’яжеться менеджер банку. Забрати картку можна у відділенні, або ж скористатися послугою «мобільного банкіра», коли фахівець банку доставить карту з усіма необхідними до підписання документами за вказаною вами адресою.
Зазвичай оформлення проходить швидко – картку видають протягом трьох днів.
Якщо клієнту потрібен кредитний ліміт до 50 000 грн, то з документів знадобиться тільки паспорт і ідентифікаційний код. Щоб отримати велику суму (максимальний ліміт по «Максимум» – 200 000 грн), банк попросить більше документів, що підтверджують платоспроможність клієнта. Зокрема, доведеться надати довідку про доходи з місця роботи.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас