Україна піднялася в рейтингу інвестиційної привабливості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна піднялася в рейтингу інвестиційної привабливості

Казна та Політика
549
Україна за рік піднялася на 3 позиції і посідає 131 місце в рейтингу інвестиційної привабливості країн світу BDO International Business Compass (IBC) за 2018 рік.
Про це повідомили в німецькій аудиторській компанії.
За даними дослідження Україна посіла 82 місце в рейтингу індексу використання ресурсів.
“Україна може і повинна ставати більш інвестиційно привабливою для міжнародного бізнесу, покращуючи свої позиції в International Business Compass і в інших вагомих бізнес-рейтингах”, – зазначила президент BDO в Україні Алла Савченко.
Зростання позиції України в загальному рейтингу IBC відбулося після торішнього падіння і свідчить про позитивні зміни в економічному і соціальному розвитку країни, додали в компанії.
Лідерами в рейтингу стали Північна Америка, Океанія, Північна і Західна Європа. Серед європейських країн, які не є членами ОЕСР, провідне місце займає Латвія, яка знаходиться на 26 позиції у світовому під-індексі виробництва. За нею йдуть Литва, Мальта і Хорватія. Позиція України в цьому індексі не змінилася. Найбільше падіння індексу виробництва спостерігається в Чорногорії – мінус чотири позиції. Позиції Румунії, навпаки, найбільш зросли – на п’ять позицій.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас