Технологія Apple запрацювала на деяких моніторах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Технологія Apple запрацювала на деяких моніторах

Фондовий ринок
1079
Apple опублікувала документ, і в ньому йдеться про три монітори, на яких працює технологія True Tone. Це Apple Thunderbolt Display, а також 5K- і 4K-монітори LG UltraFine.
True Tone робить картинку на дисплеї приємнішою для очей, непомітно підлаштовуючи кольори під освітлення, що вас оточує. Наприклад, якщо ви перебуваєте в кімнаті з дуже теплим світлом, то відтінок зображення буде здаватися блакитним. Технологія Apple зробить картинку теплішою, щоб компенсувати це. Якщо ви сидите в кімнаті з дуже холодним освітленням, то функція буде працювати протилежним чином.
Технологія намагається зробити так, щоб зображення на екрані виглядало так, як виглядав би аркуш білого паперу при тому чи іншому освітленні. Це позначається на точності передачі кольору: при включеній True Tone редагувати фотографії і займатися іншими подібними речами не рекомендується. Але в іншому функція робить роботу за комп’ютером приємнішою.
Apple відзначила, що True Tone працює на згаданих вище моніторах, підключених до MacBook Pro. Імовірно, технологія використовує сенсори самого ноутбука, тому не буде діяти, якщо кришка MacBook Pro закрита.
Згодом технологія запрацює і на інших зовнішніх дисплеях. Знаючи політику Apple, можна припустити, що в цьому плані компанія буде вкрай вибіркова.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас