Walmart планує створити сервіс потокового відео для конкуренції з Netflix і Amazon Prime — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Walmart планує створити сервіс потокового відео для конкуренції з Netflix і Amazon Prime

Фондовий ринок
182
Гігант роздрібної торгівлі Walmart має намір створити сервіс потокового відео для конкуренції з Netflix і Amazon Prime.
TNW передає, що компанія планує запропонувати вартість підписки нижче 8 доларів на місяць. Це повинно стати дешевше, ніж мінімальні тарифи в США від Netflix (8 доларів на місяць) і Amazon Prime Video (8,99 доларів на місяць).
Walmart уже має свою потокову платформу Vudu, яку придбала ще 2010 року. Але вона не стала популярною за наступні 8 років, дослідження говорить, що користувачі витрачають у середньому 2 години на місяць на Vudu, що істотно менше, ніж у Netflix, на перегляд його контенту витрачається 25 годин на місяць у середньому. Певно, Walmart збирається виконати перезавантаження.
Netflix і Amazon Prime витрачають мільярди доларів на виробництво контенту, Netflix запланувала витратити 7 млрд доларів в 2018 році. Зайняти свою нішу на ринку планують також Facebook, Disney, YouTube і Apple зі своїми платформами.
У Walmart є багато грошей, але чи зуміють вони все зробити правильно для того, щоб залучити глядачів. Ймовірно, компанія планує залучити нову аудиторію, яка ще не підписалася на пропозиції конкурентів.
За матеріалами:
Технот
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас