Кабмін спростив процедуру працевлаштування іноземців в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін спростив процедуру працевлаштування іноземців в Україні

Казна та Політика
684
Кабінет міністрів України спростив процедуру працевлаштування іноземців в Україні та скасував 22 застарілі нормативно-правові акти з різних сфер в рамках шостого “дерегуляційного Кабміну”.
“Мова не йде про те, що до нас приїдуть нелегальні мігранти. Йдеться про те, щоб прибрати абсолютно абсурдні норми законодавства, коли людина, яка отримала в МВС довідку на постійне працевлаштування.., має виїхати з території України і заїхати назад”, – зазначив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов під час урядового засідання в середу.
Крім цього, Кабмін скасував вимогу тримати трудові книжки іноземних співробітників у дипломатичному представництві, додав він.
Кабмін також ухвалив рішення про зміни до порядку ведення Державного земельного кадастру. Як зазначив М.Нефьодов, це дозволить скоротити кількість відмов про внесення відомостей в держземкадастр.
“Ми очікуємо, що кількість відмов скоротиться на 100 тис. на рік, це заощадить бізнесу 60 млн грн тільки прямих витрат”, – прокоментував М.Нефьодов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас