Проти Росавіації порушили справу за махінації з українськими літаками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проти Росавіації порушили справу за махінації з українськими літаками

Фондовий ринок
677
Нацполіція України 17 липня відкрила кримінальне провадження щодо посадових осіб Росавіації і російської компанії “Волга-Дніпро” за підробку сертифікатів льотної придатності українських літаків “Руслан”.
Про це повідомляє прес-служба юридичної фірми “Ілляшев і Партнери”, що захищає інтереси українського держпідприємства “Антонов”.
“17 липня 2018 року Національною поліцією України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, за фактом зловживання службовим становищем і підробки документів при продовженні льотної придатності літаків Ан-124-100 “Руслан”, – йдеться в повідомленні.
Підозрюються у протиправних діях посадові особи Федерального агентства повітряного транспорту Росії (Росавіація) і німецької компанії AMTES, яка входить в групу компаній “Волга-Дніпро” (Росія).
За даними компанії, в результаті незаконних дій Росавіації і AMTES літакам Ан-124-100, експлуатантом яких є “Волга-Дніпро”, була продовжена льотна придатність, що ставить під загрозу безпечну експлуатацію повітряних суден.
“На ДП “Антонов” впевнені, що жодна компанія в світі, крім “Антонова”, не має необхідного досвіду підтримання льотної придатності літака такого класу в умовах інтенсивної експлуатації протягом тривалого часу”, – зазначають юристи.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас