Омелян повідомив, коли із Києва вирушить перший рейс чотирьох столиць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян повідомив, коли із Києва вирушить перший рейс чотирьох столиць

Казна та Політика
696
Поїзд Рига – Вільнюс – Мінськ – Київ вирушить у перший рейс із української столиці 28 вересня цьогоріч.
Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на брифінгу за результатами пленарного засідання Міжурядової українсько-литовської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва, яке відбулось 17 липня у Львові, інформує прес-служба Мінінфраструктури.
“Минулорічний порядок денний, який був погоджений у Литві, дав результат цього року. Ми маємо поїзд чотирьох столиць (Рига – Вільнюс – Мінськ – Київ), який стартує 28 вересня з Києва. Ми будемо мати пряме авіаційне сполучення між Вільнюсом і Львовом та низку інших перспективних проектів”, – сказав Омелян.
Українську частину делегації очолив міністр інфраструктури України Володимир Омелян. Литовську частину Міжурядової українсько-литовської комісії – міністр економіки Литовської республіки Віргініюс Сінкявічюс. У складі литовської делегації працювали Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, віце-міністр Міністерства транспорту і комунікацій Литовської Республіки Ричардас Дегутіс.
Сінкявічюс зазначив, що співпраця з Україною має хороші перспективи.
“Я думаю, що прогрес, який ми плануємо зробити в транспорті, з’єднавши наші країни авіацією та поїздами, відкриє ще більше можливостей нашим громадянам приїхати і побачити прекрасну державу Україну, а українцям – Литву. Україна є пріоритетом номер один для Литви з точки зору євроінтеграційних процесів, це одне із головних робочих питань, і Литва готова допомогти Україні максимально”, – сказав він.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас