Як стати банкіром? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як стати банкіром?

Особисті фінанси
76
Як відповідальний роботодавець UKRSIBBANK BNP Paribas Group прагне створити кращі умови для розвитку здібностей та хистів кожної особистості та сприяє розкриттю потенціалу та набуттю нових навичок. Ми запрошуємо усіх охочих долучитися до навчання та здобути освіту у банківській сфері в ДВНЗ «Університет банківської справи».
У липні університет приймає документи на дистанційну магістерську програму «Фінанси, банківська справа та страхування» й «Менеджмент». Для вступу на другу вищу освіту та отримання диплому магістра з цих спеціальностей базова економічна освіта є необов’язковою.
Ми віримо, що амбітні та освічені люди можуть творити нове суспільство. А UKRSIBBANK завжди готовий стати надійним фінансовим супутником у житті та відповідальним роботодавцем з кращим місцем для роботи.
Нагадаємо, що вже п’ятий рік поспіль BNP Paribas — головний акціонер UKRSIBBANK — визнаний кращим роботодавцем Європи — Top Of Employers Europe з сертифікацією для 7 країн. BNP Paribas отримав ексклюзивну сертифікацію Top Employers Europe 2018 за найкращі умови роботи для працівників, а також можливості навчання та розвитку.
Сьогодні BNP Paribas — це організація з сильною корпоративною культурою, якісним підходом до корпоративно-соціальної відповідальності, безліччю можливостей професійного навчання та розвитку.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас