Бізнес висловив очікування щодо перспектив розвитку своїх підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес висловив очікування щодо перспектив розвитку своїх підприємств

Казна та Політика
534
Українські підприємства зберігають позитивні очікування щодо макроекономічної ситуації в Україні. Індекс ділових очікувань бізнесу на наступні 12 місяців становить 118.3%.
Про це повідомляєтья на сайті Національного банку України.
Високий рівень ділової активності респонденти прогнозують шостий квартал поспіль. Підприємства поліпшують свої очікування щодо зростання обсягів виробництва та реалізації продукції.
Про це свідчать результати чергового опитування керівників підприємств, проведеного Національним банком України у IІ кварталі 2018 року.
Респонденти продовжують позитивно оцінювати поточний фінансово-економічний стан своїх підприємств. Як і у попередньому кварталі, 88% опитаних вважають його «задовільним» або «добрим». В той же час, респонденти відзначають низький рівень залишків готової продукції та брак власних виробничих потужностей для відповіді на неочікуване збільшення попиту.
Також повідомляється, що очікування щодо реалізації власної продукції у подальшому залишаються на високому рівні, як і очікування щодо інвестиційних видатків на машини, обладнання та інвентар.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас