На Львівській митниці затримали машини на єврономерах з фальшивими документами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Львівській митниці затримали машини на єврономерах з фальшивими документами

Кримінал
582
Ввезення двох автомобілів на іноземній реєстрації за фальшивими документами виявили працівники Львівської митниці Державної фіскальної служби (ДФС) в пункті пропуску “Краковець – Корчова”, що на кордоні з Польщею. Про це повідомляє ДФС.
Зазначається, що в зону митного оформлення з Республіки Польща в’їхали два автомобілі “Мазда”, якими управляли двоє громадян України – жителі Одеської області.
“Митному контролю вони подали свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, власниками яких є громадяни Польщі, а також довіреності, засвідчені нотаріусом міста Перемишль, як документ, що дає право на тимчасове користування цими автомобілями. Щоо доручень у митників виникла підозра щодо їх підробки. Автомобілі були затримані до перевірки автентичності документів на право користування”, – повідомили в ДФС.
Митники подали письмовий запит польської сторони. Згодом було отримано відповідь, в якій зазначалося, що подані до митного контролю довіреності нотаріальна канцелярія не видавала, підпис на них не належить нотаріусу, а відбитки печаток є підробленими.
“Від надання пояснень по даному факту водії відмовилися”, – зазначили у фіскальній службі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас