"Укроборонпром" переводить свої підприємства на єдину модернізовану систему електронних держзакупівель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укроборонпром" переводить свої підприємства на єдину модернізовану систему електронних держзакупівель

Фондовий ринок
142
Держконцерн “Укроборонпром” готує переведення своїх підприємств на єдину оновлену систему електронних держзакупівель, повідомила прес-служба держконцерну.
“Нова модернізована система має замінити різні електронні торговельні майданчики, які на сьогодні використовуються на підприємствах концерну. Вона повинна прозоро охопити комерційні, некомерційні і допорогові торги, мати механізми автоматизованого контролю, планування закупівельної діяльності, а також відповідати іншим вимогам замовника”, – йдеться в повідомленні.
Впровадження в дежконцерні єдиної модернізованої системи електронних торгів стало предметом наради, що відбулася в “Укроборонпромі” за участю представників провідних українських компаній – розробників електронних торговельних майданчиків, повідомляє прес-служба.
З 2014 року в “Укроборонпромі” діє платформа електронних торгів Smart Tender, розроблена одним із співавторів системи ProZorro, української IТ-Enterprise. У 2017 році держконцерн озвучив плани щодо поетапного впровадження на своїх підприємствах автоматизованої системи управління Enterprise Resourse Planning, що забезпечує зниження собівартості оборонного виробництва в межах 25%.
Відповідно до прийнятого ВР у червні 2011 року закону України, “Укроборонпром”, до складу якого сьогодні входять понад 130 підприємств українського ОПК, включаючи держкомпанію “Укспецекспорт” і її дочірні підприємства, забезпечує спільно з урядом управління об’єктами держвласності в ОПК.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас