Fiat випустить дві бюджетні моделі для літа (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fiat випустить дві бюджетні моделі для літа (фото)

Технології&Авто
1555
Garage Italia і Pininfarina розробили спеціальну версію Fiat 500 Spiaggina. Вона створена на честь ювілею першої спецверсії моделі Fiat 500.
Влітку 1958 роки з’явився Fiat 500 Jolly, який прозвали «Spiaggina». Це була перша спеціальна версія знаменитого італійського суперміні. З тих пір пройшло 60 років. Здавалося, що за цей час можна все забути. Але тільки не італійці. Вони прекрасно пам’ятають цей красивий автомобіль. У його честь дизайнери та інженери Garage Italia і Pininfarina зробили сучасний Fiat 500 Spiaggina.
Виглядає сучасний 500 Spiaggina дуже вражаюче. Вийшов елегантний біло-блакитний маленький автомобіль. Якраз для сонячної Італії. Салон теж виконаний в біло-блакитному кольорі.
Спочатку Garage Italia говорив, що Spiaggina – це просто одноразовий прототип. Тепер же стало відомо, що цю спецверсію випустять в обмеженій кількості. Причому, вона буде доступна з будь-яким з двигунів Fiat 500.
Fiat також планує випустити 1 958 примірників спецверсії Spiaggina’58. Теж на честь ювілею. Ця новинка створена тільки у вигляді кабріолета. Вона пофарбована в колір Volare Blue. 16-дюймові колісні диски виконані в ретро-стилі.
Ці дві спецверсії мають сучасні технології, не дивлячись на свій вінтажний стиль. Це, наприклад, 7-дюймовий сенсорний дисплей і інформаційно-розважальна система з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас