У Китаї планують запустити мегааеропорт до кінця 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї планують запустити мегааеропорт до кінця 2019 року

Світ
621
Новий міжнародний аеропорт в китайській столиці буде здано в експлуатацію 30 вересня 2019 року, повідомило Управління цивільної авіації Китаю.
Приймання об’єкта має відбутися 30 червня наступного року, а працювати аеропорт почне через три місяці після цього.
Новий аеропорт розташований в 46 км на південь від центру Пекіна, на стику територій пекінського району Дасін і міста Ланфан провінції Хебей. Він знизить навантаження на переповнений міжнародний аеропорт Шоуду, розташований в північно-східному передмісті Пекіна.
У травні Пекінський міський комітет з питань житла, міського і сільського будівництва повідомляв про те, що спорудження терміналу вже завершено і ведуться роботи з внутрішнього оздоблення та встановлення обладнання.
Після здачі в експлуатацію в китайській столиці з’явиться новий аеропорт з чотирма злітно-посадочними смугами і 268 місцями для паркування літаків.
Інноваційний дизайн терміналу площею 700 тис. кв. метрів дозволить скоротити відстань між місцем реєстрації на рейси і виходом на посадку, а також заощадити час на оформлення багажу.
Варто зазначити, що китайські будівельники працюють з невеликим випередженням графіка: раніше анонсувалося, що цей аеропорт запрацює в тестовому режимі в кінці жовтня 2019 року.
За матеріалами:
Сіньхуа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас