Радабанк запрошує на виставку монет! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк запрошує на виставку монет!

Особисті фінанси
30
Гроші завжди користуються попитом. Це економічно важливий інструмент, який використовується для оплати за товари та послуги, накопичення заощаджень, обміну. Для більшості це можливість задовільнити свої потреби, бажання. Але для цінителів це щось прекрасне, просочене історією, духом певного часу і несе велику цінність.
Радабанк пропонує Вам особливу можливість відвідати виставку Історія грошового обігу на території України та зануритись до атмосфери витонченості та краси монет в ТЦ «Арбат» на 3-му поверсі.
На нашій виставці можна побачити гроші грецької колонії з VI ст. до н.е. , Золотої Орди, Кримсько-Татарського ханства, Османської імперії, монети Московського князівства, Росії, РСФСР та СССР. Також представлені банкноти України 1917-1919 років, Речі Посполитої, часів окупації України 1941-1944 років, гроші незалежної України, сучасні монети країн Європи та багато іншого. Можна ознайомитись зі стендом, де представлена колекція сучасних пам’ятних та сувенірних монет України.
Лекцію читає акціонер ПАТ «АБ «Радабанк» Городницький І.З., який власноруч зібрав дивовижну колекцію та із задоволенням ділиться своїми знаннями та досвідом.
Чекаємо на Вас кожен день з 10.00 до 16.00, група мінімум 10 чоловік, допустимий вік від 15 років.
Відвідування музею тільки за попереднім записом по телефону 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас