Один з найпопулярніших Volkswagen стане електромобілем (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з найпопулярніших Volkswagen стане електромобілем (фото)

Фондовий ринок
1929
VW Beetle нового покоління може отримати електричну силову установку. На таку можливість у своїх інтерв’ю натякнули глава Volkswagen Group Герберт Дисс і головний дизайнер цього автовиробника Клаус Бішофф.
Volkswagen Beetle поточного покоління фактично побудований на платформі старого Golf 6. Німецький автогігант вже почав розробляти Golf 8, але до його появи в продажу ще дуже далеко. Однак, новий Beetle може технічно змінитися кардинально. Замість двигуна внутрішнього згоряння він може отримати повністю електричну силову установку. Тобто «Жук» стане повноцінним електромобілем. Причому він буде чотиридверним.
За даними Autocar, дизайнери Volkswagen Group вже створили ескізи Beetle восьмого покоління. На жаль, вони поки тримаються в строгому секреті.

Остаточне рішення про те, яким стане новий «Жук», боси Volkswagen приймуть через 2-3 роки. Якщо це дійсно буде машина на електричній силовій установці, то її, мабуть, побудують на платформі MEB. Beetle восьмого покоління повинен зберегти свій традиційний зовнішній вигляд, але при цьому він стане всередині трохи просторішим. До речі, на цій платформі створений хетчбек ID.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас