Китай має намір до 2019 р. розробити поїзд на магнітній подушці зі швидкістю до 120 км/год — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай має намір до 2019 р. розробити поїзд на магнітній подушці зі швидкістю до 120 км/год

Технології&Авто
294
Провідний китайський виробник рухомих складів CRRC Changchun Railway Vehicles розробляє середньо- і низькошвидкісний поїзд на магнітній подушці (маглев) нового покоління.
Новий маглев, максимальна швидкість якого становитиме 120 км/год, буде характеризуватися більш високою вібростійкістю і звукоізолюючою ефективністю.
Як очікується, перший подібний поїзд буде поставлений клієнту в червні 2019 року, повідомляє агентство “Сіньхуа”.
Поїзди нового покоління будуть курсувати першою в країні спеціальною середньо – і низькошвидкісною туристичною лінією з магнітною підвіскою. Нещодавно CRRC Changchun Railway Vehicles виграла тендер на будівництво цієї 38-кілометровій лінії, розташованої на території міста Циньюань провінції Гуандун на півдні Китаю.
Подібні лінії відрізняються, в тому числі низькою собівартістю будівництва, коротким будівельним циклом, малим радіусом повороту, високою безпекою для екологічного середовища і пасажирів. Вони є хорошим вибором для вирішення проблеми транспорту в міських районах, туристичних зонах і транспортного сполучення міст, які знаходяться недалеко одне від одного.
CRRC Changchun Railway Vehicles, попередником якої був Чанчуньський завод пасажирських вагонів, була створена в 2002 році. Вона займається виробництвом залізничних рухомих складів та міського транспорту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас