"Нібулон" має намір реалізувати інвестпроект в Єгипті на $2 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нібулон" має намір реалізувати інвестпроект в Єгипті на $2 млрд

Фондовий ринок
617
Компанія “Нібулон” (Миколаїв), один із найбільших зернотрейдерів України, має намір реалізувати довгострокову інвестиційну програму в Єгипті загальним обсягом $2 млрд.
Про це повідомляється на сайті компанії.
“Це довгострокова інвестиційна програма, яка передбачає загальний обсяг інвестицій у $2 млрд і розрахована на сім-десять років”, – зазначив генеральний директор компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський, слова якого наведено в повідомленні.
Згідно з повідомленням, першим етапом цього проекту є інвестування $200 млн протягом 2018-2019 рр. Реалізація програми передбачає відкриття в Єгипті підприємства компанії “Нібулон”, яке працюватиме у рамках єгипетського законодавства.
Водночас “Нібулон” надалі інвестуватиме в економіку України та нарощуватиме обсяги інвестицій.
“Цього року заплановано розпочати будівництво двох перевантажувальних терміналів у Запорізькій та Дніпропетровській областях. Крім того, збільшуються потужності перевантажувального термінала компанії в Кременчуці (Полтавська обл.), а також проводиться реалізація інвестиційної програми в суднобудівній галузі (зведення вантажного флоту), реконструкція суднобудівно-судноремонтного заводу “Нібулон” у Миколаєві”, – йдеться в повідомленні.

Довідка Finance.ua:

  • ТОВ СП “Нібулон” створене в 1991 році. Є одним із найбільших операторів на зерновому ринку країни.
  • Компанія має 11 річкових терміналів на Дніпрі та Південному Бузі, флот, що налічує 67 одиниць, і Миколаївський суднобудівний завод.
  • “Нібулон” обробляє 83 тис. га. Експортує сільгосппродукцію більш ніж до 60 країн світу. Щорічний обсяг експорту перевищує 4,5 млн тонн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас