РБІ випустив "зелені" облігації. Перша еталонна емісія австрійського банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РБІ випустив "зелені" облігації. Перша еталонна емісія австрійського банку

Особисті фінанси
107
Відень. 2 липня
Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) 28 червня успішно розмістив перший в Австрії еталонний випуск «зелених» облігацій на номінальну суму 500 млн євро з терміном погашення 3 роки. Ставка купона – mid swap плюс 40 базових пунктів.
Емісії передувало масштабне роуд-шоу по всій Європі. Підписка на облігації значно перевищила пропозицію і досягла 1,3 млрд євро.
«Попит на можливості «зелених» інвестицій постійно зростає. З нашими «зеленими» бондами ми зможемо задовольнити цей попит і водночас фінансувати проекти сталого розвитку на внутрішньому ринку», – сказав про емісію фінансовий директор РБІ Мартін Грюль. «Високий попит на облігації та надзвичайно позитивний зворотний зв’язок із боку інвесторів демонструють, що ми на дуже правильному шляху зі своїми ініціативами у сфері сталого розвитку», – додав Грюль.
  • * * * *
Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 14 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.
Загалом майже 50 тис. працівників банку обслуговують 16,6 млн клієнтів у понад 2,4 тис. відділень, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.
Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі. Регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. Умежах банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group, RBG) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ і надає важливі послуги в межах своїх повноважень.
Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, ingrid.krenn-ditz@rbinternational.com) або Крістофа Данца (Christof Danz, +43-1-71 707-1930, christof.danz@rbinternational.com)
http://www.rbinternational.com
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас