Xiaomi представила універсальний водонепроникний чохол для смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила універсальний водонепроникний чохол для смартфонів

Фондовий ринок
4396
Список аксесуарів, пропонованих Xiaomi на додаток до власних і не тільки смартфонів, поповнився ще одним народним продуктом. Новинка являє собою універсальний чохол для мобільного пристрою або будь-яких інших цінних речей.
Непривабливий зовнішній вигляд аксесуара обумовлений його функціональною особливістю — водонепроникністю, що дозволить любителям активного відпочинку поблизу водойм не боятися за свій смартфон і навіть долучитися до підводній зйомки.
Чохол Xiaomi підійде для гаджетів з діагоналлю екрану до 6 дюймів. Такі обмеження накладають фізичні розміри аксесуара, що не допускають використання смартфонів з великим дисплеєм. Сам «чохол-сумка», доповнений шнурком для фіксації на шиї, виконаний з поліуретану з прозорою передньою частиною і прозорою вставкою під камеру на звороті.
Китайський виробник запевняє, що обраний ним матеріал гарантує комфортний рівень взаємодії з сенсорним дисплеєм незалежно від умов експлуатації. Цей чохол, на відміну від схожих за своїм призначенням виробів, забезпечує належну реакцію при дотику до екрану через шар поліуретану.
При цьому чуйність дисплея навіть при повному зануренні смартфона в воду залишиться на колишньому рівні.
Для випробувань фірмового водонепроникного чохла Xiaomi вдалася до 10-годинного тестування, що підтвердило надійність аксесуара. Чохол буде доступний в чорному і сірому кольорі, а його вартість на місцевому ринку складе всього $5.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас