"Юнекс Банк" пропонує картку для отримання соціальних виплат та пенсій з додатковим доходом 7% на залишок коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Юнекс Банк" пропонує картку для отримання соціальних виплат та пенсій з додатковим доходом 7% на залишок коштів

Особисті фінанси
17
У травні 2018 року ПАТ «Юнекс Банк» знову увійшов у перелік вповноважених банків, які отримали акредитацію на обслуговування рахунків для отримання пенсій та соціальних виплат. Для клієнтів цього сегменту банк пропонує новий картковий продукт – Платіжну картку “Соціальну” для зарахування соціальних виплат та пенсії.
Картка має ряд переваг:
Безкоштовне оформлення картки класу Mastercard World Debit;
Своєчасне надходження соціальних виплат на картку;
Щомісячне нарахування процентів на залишок коштів (без обмежень по сумі залишку) – 7%;
Безкоштовне зняття коштів в усіх банкоматах України;
Можливість розраховуватися карткою в торгівельній мережі та Інтернет без жодних комісій у будь-якій точці світу;
Індивідуальне обслуговування – за клієнтом закріплюється спеціаліст відділення для інформаційно-консультаційної підтримки.
Для оформлення картки клієнту достатньо звернутися до будь-якого відділення «Юнекс Банк» та надати певний перелік документів. Співробітники банку потурбуються про передачу документів до відповідних державних установ.
Ми знаємо, як важко знайти молодій матусі вільну хвилину. Тому співробітники наших відділень не тільки оформлять Вам картку та потурбуються про передачу документів щодо зарахування коштів до відповідних державних установ, але й допоможуть Вам подати заяву саме на отримання соціальної допомоги від держави при народженні дитини.
Крім того, додатково та за бажанням клієнта, може бути оформлена картка з чіпом, яка надасть можливість здійснення безконтактних оплат Mastercard. Вартість виготовлення такої картки складе 150 грн.
Детальніше з умовами оформлення карткового продукту та тарифами можна ознайомитися на офіційному сайті банку.
До уваги держателів карток з тарифним планом «Пенсійний»! З 11.06.2018 р. перевипуск (за бажанням клієнта або після закінчення строку дії) карткового продукту за тарифним планом “Пенсійний” здійснюється на тарифний план «Соціальний».
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас