"Укрзалізниця" призупинила закупівлю запчастин у дилера після критики Омеляна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" призупинила закупівлю запчастин у дилера після критики Омеляна

Фондовий ринок
586
В.о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов доручив філії “Центр забезпечення виробництва” зупинити резонансну процедуру закупівлі стрілочних переводів та запасних частин, в якій замість заводу-виробника брали участь посередники.
“Відходимо від практики закупівель через “три руки”. Дніпропетровський стрілочний завод, який є виробником цієї продукції, особисто не вийшов на цей тендер, замість нього в ньому беруть участь дилери заводу”, – написав Є.Кравцов на своїй сторінці в Facebook.
Він підкреслив, що необхідно припинити практику оплати мільйонних сум компаніям-посередникам.
“Всі товари повинні закуповуватися безпосередньо у виробників. Тому доручив профільним керівникам департаментів вивчити питання застосування в окремих тендерах ПАТ “Укрзалізниця” саме переговорної процедури. Тобто, виходимо на прямий “контакт з виробником”, – зазначає в.о. голови правління компанії, додавши, що остаточне рішення буде прийнято в найближчі дні.
Нагадаємо, минулого тижня міністр інфраструктури Володимир Омелян зажадав скасувати цей тендер. “Знову дві no-name компанії розіграли, а виробник в Україні – один”, – поскаржився міністр.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас