Blue Origin почне продавати квитки в космос в 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Blue Origin почне продавати квитки в космос в 2019 році

Світ
412
Аерокосмічна компанія Blue Origin планує почати продавати квитки на польоти в космос в 2019 році.
Про це заявив на саміті у Вашингтоні старший віце-президент компанії Роб Маєрсон.
Blue Origin – приватна аерокосмічна компанія, що спеціалізується на суборбітальному космічному туризмі. Для цього вона побудувала і вже кілька років випробовує систему New Shepard, що складається з багаторазової ракети-носія і пасажирської капсули.
Ракета піднімає капсулу вище лінії Кармана (умовна межа космосу на висоті в 100 кілометрів), після чого капсула від’єднується і обидві частини системи приземляються незалежно одна від одної.
У 2015 році Blue Origin вперше вертикально посадила для повторного використання ракету-носій, що побувала в космосі, і відтоді вже кілька разів повторювала подібні випробування, а також почала тестувати пасажирську капсулу другою версією, з великими ілюмінаторами.
Тепер стало відомо, що Blue Origin планує почати пілотовані запуски «незабаром», проте першими пасажирами під час випробувальних польотів стануть співробітники компанії, і вже після проходження всіх випробувань New Shepard прийме на борт космічних туристів на комерційній основі.
Точних термінів польотів поки не повідомляється, проте Роб Маєрсон, старший віце-президент компанії, заявив, що протягом 2019 року планується почати офіційно продавати квитки.
Досі невідомо, скільки буде коштувати квиток і коли клієнти Blue Origin полетять у космос.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас