У Wizz Air детально розповіли про нові правила перевезення ручної поклажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Wizz Air детально розповіли про нові правила перевезення ручної поклажі

Особисті фінанси
2698
Пасажири угорського лоукостера Wizz Air, які не будуть купувати додаткову послугу пріоритетної посадки, все ж таки зможуть взяти з собою в салон літака сумку, рюкзак або сумку з ноутбуком, які можна буде розмістити в просторі під переднім сидінням.
Про це йдеться в офіційній заяві Wizz Air.
«Від сьогодні лише пасажири, які оберуть послугу пріоритетної посадки, зможуть взяти ручну поклажу з собою в салон. Ручна поклажа пасажирів, які не обрали пріоритетну посадку, буде безкоштовно розміщена в багажному відділенні літака. Отримати ручну поклажу можна після прильоту з транспортної стрічки в аеропорту прибуття. Пасажири з ручною поклажею (максимальних розмірів 40×30×18 см), яку можна розмістити під сидінням, можуть продовжувати її брати з собою в салон літака», – пояснили в компанії.
Водночас у компанії підкреслили, що зміни в правила перевезення ручної поклажі вже діють всередині мережі Wizz Air, але введення їх у дію залежить від готовності кожного аеропорту відправлення окремо.
Такі заходи в авіакомпанії пояснюють обмеженим місцем у салоні літака, де багаж пасажирів може не поміститися.
Зазначимо, що послуга WIZZ Priority від Wizz Air оплачується додатково і коштує від 5-10 євро (якщо купується онлайн) до 25 євро (якщо оплачується в аеропорту).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас